alle kategorier
Nyheder

Nyheder

Hjem> Nyheder

China Hi-Tech Fair starter i Shenzhen.

Tid: 2022-11-15 Hits: 26

Den 24. China Hi-Tech Fair (CHTF) startede den 15. november 2022 i Shenzhen, Sydkinesiske Guangdong-provins, og tiltrækker over 5,600 udstillere fra 41 lande og regioner. Den fem dage lange begivenhed vil se mere end 8,600 genstande, med det samlede udstillingsareal på over 300,000 kvadratmeter.

Dette års messe fokuserer på innovationsdrevet udvikling, med udstillere, herunder statsejede virksomheder og udenlandsk finansierede virksomheder. Som en del af udstillingen fremvises Kinas store videnskabelige og teknologiske resultater i perioden 2016 - 2020.

Som den største og mest indflydelsesrige videnskabelige og teknologiske messe i Kina, samler China Hi-Tech Fair (CHTF) avanceret teknisk handel. Det er i øjeblikket den største og mest betydningsfulde videnskabelige og teknologiske messe i Kina og er kendt som "the No.1 Technology Show in China". Det udstiller højteknologiske produkter og afholdt fora på højt niveau, herunder miljøbeskyttelse, næste generations IT-teknologi, biologi, avanceret udstyrsfremstilling, nyt materiale og nye energier. CHTF har tiltrukket mange teknologiønskede indenlandske og oversøiske virksomheder, mellemmænd og tusindvis af investorer, som giver dig mulighed for at finde samarbejdspartnere rundt om i verden. Hos CHTF efterspørger mange indkøb fra de centrale og lokale regeringer og virksomheder, hvilket giver en kanal for dine produkter til hurtigt at komme ind på det kinesiske marked.

1.11

2.22

3.33

4.44

Hotte kategorier